infos.ro

Urmăriți în direct anunțul Apple iPhone 14 aici

Autor:, www.gsmarena.com

O zi glorioasă pentru fanii Apple și pentru industria smartphone-urilor în general – are loc lansarea iPhone 14, iar anunțul va fi transmis în direct pe toate platformele importante de social media.

Evenimentul de la Cupertino începe la 10:00 PDT / 17:00 UTC / 22:30 IST și am încorporat videoclipul YouTube de mai jos. Poate fi transmis și de pe site-ul Apple.

Evenimentul va vedea patru iPhone-uri noi – iPhone 14 și iPhone 14 Plusprecum și iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Modelele Pro vor avea o crestătură în formă de pastilă, camere de 48 MP și AOD, datorită noului iOS 16 și noului chipset A16. În duo-ul vanilie, un model Plus cu ecran mare îl înlocuiește pe mini, deoarece Apple renunță și la smartphone-urile super compacte.

Va sosi și seria Watch 8 și sperăm să vedem un Watch Pro. Există și noi AirPods Pro primite – puteți consulta acest articol pentru mai multe detalii despre ceea ce ne așteptăm.

You might also like