infos.ro

Poco M5 și M5 vor fi anunțate pe 5 septembrie, specificațiile s-au scurs

Autor:, www.gsmarena.com

Poco a lucrat la câțiva noi mid-ranger care să se adauge la portofoliul său în continuă expansiune, iar astăzi marca a anunțat că dezvăluirea lor va avea loc pe 5 septembrie, printr-un eveniment online care va începe la ora 20:00, ora Beijingului ( adică 2 PM CEST, 12 PM GMT, 1 PM Marea Britanie, 8 AM EDT, respectiv 5 AM PDT).

Dispozitivele în cauză sunt Poco M5 și Poco M5s, iar brandul nu face un secret din acest lucru, afișându-și cu mândrie numele pe invitația la eveniment. Una dintre acestea va fi cel mai probabil cea tachinată anterior smartphone care rulează SoC MediaTek Helio G99. Și conform zvonurilor din trecut, acesta va fi Poco M5.

Poco M5 și M5s vor fi anunțate pe 5 septembrie, stocarea M5 și scurgeri de culori

De asemenea, se zvonește că are un ecran LCD FHD+ de 6,58 inchi, o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 33 W, un scaner de amprente montat lateral și trei opțiuni de stocare: 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, 4/128 GB și 6/ 128 GB. Este de așteptat să ruleze Android 12 cu MIUI 13 deasupra. M5 va începe sub 15.000 INR în India, se zvonește.

Pe de altă parte, se spune că M5s va ​​ajunge în trei versiuni de culoare – gri, albastru și alb – și ar trebui să aibă exact aceleași opțiuni de stocare ca și fratele său.

Sursă | Prin intermediul

You might also like