infos.ro

Modul de întreținere al Samsung vă permite să blocați accesul la datele dvs. în timp ce telefonul este întreținut

Autor:, www.gsmarena.com

În urma acestuia introducere inițială în Coreea În iulie și o lansare ulterioară pe piața chineză în septembrie, Samsung lansează acum modul de întreținere la nivel global. Această caracteristică, cunoscută și sub numele de modul Reparare în Coreea, vă permite să blocați accesul la datele personale de pe telefonul dvs. în timp ce acesta este întreținut.

Lansarea modului de întreținere începe cu „modele selectate” din seriile Galaxy S21 și S22 care rulează abia lansat One UI 5. Lansarea va continua pe tot parcursul anului 2023, „cu disponibilitatea extinzându-se la mai multe dispozitive Galaxy”, spune Samsung.

Dacă aveți norocul să aveți un dispozitiv care primește această funcție, îl veți găsi în Setări > Îngrijirea bateriei și a dispozitivului. După ce activați modul de întreținere și apoi reporniți dispozitivul, toate informațiile dvs. personale vor fi inaccesibile persoanei care lucrează la repararea telefonului. Nici ei nu vor putea să recupereze aplicațiile tale instalate.

Datele și conturile generate de aceștia în modul Întreținere, precum și aplicațiile descărcate din Galaxy Store, vor fi șterse automat când ieși din acesta. Vorbind despre ieșirea din acesta – faci acest lucru atingând pictograma de setări rapide a modului și apoi autentificându-te folosind amprenta. După aceea, telefonul repornește în modul normal ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Acest lucru sună destul de grozav pentru noi; trebuie doar să vă asigurați că atelierul local de reparații nu are o politică generală de resetare hard a dispozitivelor înainte ca acestea să intre (și/sau înainte ca acestea să revină clienților).

Sursă | Prin intermediul

You might also like