infos.ro

Evenimentul Oppo Inno Day confirmat pentru 14 decembrie, este așteptat Find N2 și Find N2 Flip

Autor:, www.gsmarena.com

Astăzi, Oppo ne-a informat că al patrulea eveniment tehnologic anual, Inno Day 2022, va avea loc în format virtual pe 14 decembrie. Tema este „Empowering a Better Future”, iar conform zvonurilor din trecut, Găsiți N2 și Găsiți N2 Flip pliabile ar putea fi anunțate cu această ocazie. Asta ar avea sens de la original Găsiți N și-a făcut debutul la Inno Day de anul trecut.

Comunicatul de presă care dezvăluie detaliile pentru Inno Day 2022 menționează că evenimentul din acest an „va vedea introducerea mai multor tehnologii noi de ultimă oră dezvoltate în cadrul celor patru inițiative inteligente ale Oppo de divertisment inteligent, productivitate inteligentă, sănătate inteligentă și învățare inteligentă”. Acest lucru implică mult mai mult decât pliabilele, dar va trebui să așteptăm și să vedem.

Din fericire, nu mai avem atât de mult de făcut: Oppo Inno Day va fi difuzat site-ul oficial al companiei începând cu ora 9:00 CET / 8:00 GMT / 13:30 IST / 16:00 CST pe 14 decembrie.

În cazul în care nu vă cunoașteți, Inno Day este „evenimentul de semnătură” al Oppo prin care explorează tehnologiile emergente și își evidențiază realizările din ultimul an. Prima a avut loc în 2019, când originalul Ceasul Oppo a fost dezvăluit, apoi în 2020 am văzut concept de telefon rulabiliar în 2021 MariSilicon X NPU a fost introdus alături de Find N. Cipul și-a făcut apoi drum în Găsiți X5 Pro cateva luni mai tarziu.

You might also like